MenyLukk
BYGGEKLOSSENE

Hagen AS

Endelig har noen løst bruken av arealet under trapper. Se brosjyren og nettsidene til Stryntrappa der de presenterer deres smarte tilvalgskolleksjon - Plass til mer!

I "Plass til mer"-tilvalgskolleksjonen finner du tre unike produkter som utnytter arealet under trappen på en effektiv måte - garderobe, bod og kontor. 

Inngangsparti og gang i nye boliger har ofte begrenset plass. Garderobe under trappen er derfor et glimrende valg for deg som vil oppbevare klær, sko og vesker på en tilgjengelig og oversiktlig måte.

  

Når en planlegger å bygge nytt hus, er det ikke sikkert at en vil prioritere areal til kontor. Likevel kan både store og små ha behov for en kontorplass i hjemmet, et sted å finne ro til lekser, fluebinding, tegning eller tid foran dataskjermen.

De fleste nye boliger har bare én bod. Dette kan fort by på utfordringer for lagringsplass til tingene som du ikke bruker så ofte. Kofferter, slalomstøvler eller fiskeutstyr er ikke alltid like lett å stue inn på vaskerommet eller i et skap.

 

For mer informasjon :

www.hagen.eu

www.stryntrappa.no

www.escalia.no

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Her presentere vi hus- og hyttemodeller, inspirasjon og gode råd.

 

Facebook