MenyLukk

Aalesund Boligkonsept

Forhandler med lokalkunnskap

Med ei lang historie som tømrere i Ålesundsområdet, kjenner vi de lokale forholdene og utfordringene som kreves med å leve på en værhard kyst særs godt. Vi vet hva som skal til for å skape en god bolig for deg. 
 

Aalesund boligkonsept AS ble stiftet i januar 2012. Firma eies og driftes av Henning Hoff Vegsund og André Nedregotten, som begge har lang erfaring innen fagområdet. Aalesund Boligkonsept er en stolt byggmesterbedrift med kompetanse på alt innen nybygg, til-påbygg, ombygging av bad/våtrom og rehabilitering av eksisterende boliger.

Vi tar på oss oppdrag i Ålesund, Sula, Giske, Ørskog, Haram og Ulsteinvik.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om boligprosjektet ditt.

 

KONTAKT:

 
  • T:  70 14 10 50
  • E:
 
  • Her finner du oss:
  • Brusdalsvegen 224B
    6011 Aalesund
  •  

Referanser

Utvalgte prosjekter som viser vår bredde

Moderne tomannsbolig

Tomannsbolig i bindingsverk, med innslag av Royal impregnert kledning og pussede plater. Store vindusflater for å utnytte den fantastiske utsikten. 

Arkitektegnet bolig

Spesialtegnet etter kundes ønsker. Utført i Leca Isoblokk. Store takterasser med slående utsikt. Utgang til takterasse via bibliotek. Garasjen ligger under bakkeplan med direkteinngang til kjeller.

Kundetilpasset kataloghus

Kunden falt for et trehus og et murhus i katalogen. I samarbeid med vår arkitektavdeling brukte vi de to modellene som utgangspunkt for å skape drømmehuset til kunden. Store glassflater samt glassrekkverk på altan for å bevare utsikten.

KUNDETILPASSET GARASJE

Stor dobbelgarasje med leilighet på toppen. Gode boder i forbindelse med garasje. Leiligheten har egen innvendig trappegang.

kontaktpersoner

hos Aalesund Boligkonsept